top of page
unopiu_shibuya_pergola_ruote.jpg
shibuya_collection.jpg
shibuya_collezione.jpg
unopiu_shibuya_pergola_grafite_1.jpg
unopiu_shibuya_pergola_estensione_bianca_1.jpg
unopiu_shibuya_pergola_listelli_04.jpg
tende_1_1.jpg
unopiu_shibuya_pergola_listelli_07.jpg
telo_forato_shibuya_1.jpg

Shibuya

Sjena u pokretu

Shibuya je prva mobilna pergola na svijetu. Zahvaljujući svojim kotačima revolucionirao je sam princip strukture uvodeći koncept dinamike. Sastoji se od dvije kubične jedinice koje nude različite razine mobilnosti i fleksibilnosti, prilagođavajući se svim zahtjevima.

Moguća je kupnja fiksne jedinice koja se može usidriti na tlu ili mobilne s četiri kotača, ili dvije jedinice (pergola plus nastavak) sa šest kotača. U posljednjem slučaju moguće je produžiti i premjestiti pergolu gdje god poželite.


Struktura je od aluminija premazanog prahom i ima kotače za pirueting koji se mogu blokirati. Mobilna verzija ima kotače promjera 10 cm pogodne za bilo koju vrstu terena. Tu su i držači za blokiranje za sigurnost tijekom jakog vjetra. Pergola se može upotpuniti raznim vrstama krovišta, a također i oplemeniti bočnim zavjesama od mikroperforirane tkanine (40% poliester presvučen u 60% PVC) u konopljino bijeloj boji. 2021. postoji nova priložena verzija: ova opcija također može biti sastavljena od jednog modula ili dva modula, drugi s kotačima je proširiv.


Dizajn Ferruccio Laviani

SHIBUYA: Welcome
bottom of page